vaga

hraptop

uzd

estetik

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Консультації всіх спеціалістів для ЗСУ та ТРО - БЕЗКОШТОВНО!
Обстеження та процедури зі знижками від 10%.

Консультують спеціалісти центру, а також лікарі з профільних лікарень Києва та інших східних міст. Ми допоможемо вам залишатися здоровими та активними. Разом до перемоги!

У нас діє центр психологічної підтримки для усіх мешканців області. Допомога надається безкоштовно.

×

Повідомлення

Форум доступний лише для читання
× Тема для отзывов о программе контроля веса "Контроль Метаболик"

На сьогодні вага мінус 45 кг, аж сам не вір.

10 років 4 місяців тому #518 від Олег, 36 років м. Рівне – програміс
На сьогодні вага мінус 45 кг, аж сам не вір. був створений Олег, 36 років м. Рівне – програміс
Пройшло два роки з моменту, коли я пройшов програму. Самотужки пробував скинути зайву вагу, а останні роки змирився з цим. Рішення прийшло зробити нову спробу, коли виникли серйозні проблеми зі здоров’ям у мого товариша. Хоча, чесно скажу, ініціативу проявила дружина. Скепсис був великий. Сумніви в тому, чи зможу я змінити свій стиль життя і звички. Лікар переконав, привів серйозні аргументи і головне накреслив моє майбутнє, якщо нічого не змінити. Перші вагомі зміни відчув після 2,5 місяців. Після 4-х місяців зрозумів, що я на правильному шляху і головне, що з цим можна боротися. Після 6-ти місяців з’явився деякий страх тому, що постійне спостереження лікарів завершилася і мене відпустили під самостійний контроль. В кінці року вага зменшилася на 39 кг. Збільшив фізичну активність, розширив харчування, з’їздив у відпустку, дні народження і свята не пропускав. Вага коливалася в межах 2-3 кг. Страх повернення до минулого стану тримався до 1,5 року. Вага, як і розказували спеціалісти, в певний момент завмирала, але через декілька тижнів рухалась. На сьогодні вага мінус 45 кг, аж самому не віриться. Загальний стан хороший. Пройшов обстеження, показники крові і тиску – нормальні. Мене запитують, що було найважче за цей період. Моментів було багато, але мабуть таким людям дуже важливо, щоб була постійна психологічна підтримка. Термін 6 місяців я вважаю недостатнім. В інтернеті читав, що існують клуби та постійна підтримка спеціалістів тривалий період.
Від себе і своєї дружини хочу подякувати лікарям. Це здорово, що у нас є така програма «Контроль метаболік».
10 років 2 місяців тому #531 від Аліна Новицька
Відповідь від Аліна Новицька у темі Re: На сьогодні вага мінус 45 кг, аж сам не вір.
Олеже, звичайно, з Вами багато, хто погодиться, що підтримка у вигляді клубу під час дії програми "метаболік", дуже допомогла і підтримала б людям у нелегкому процесі худнення.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Останні запитання

Amcv.ro
Amcv.ro - <a href=https://images.google.sk/url?q=https%3A%2F%2Famcv...
275 Переглядів
відповідей
Опубліковане в Вівторок, 05 березня 2024